19 вересня 2024 року library@pdmu.edu.ua (0532) 52-17-33
Завтра

Олександр Красовицький народився в 1967 році в м. Харкові. Закінчив Харківський державний університет імені В. Н. Каразіна, за освітою – хімік. З 1990 року – генеральний директор видавництва Фоліо, останні 8 років є також його головним редактором. Починаючи з 2015 року, займає активну позицію з повного ембарго на літературу з рф.

Його художня книжка «Завтра», написана в перший місяць війни як реакція на жахливі події воєнного часу. «Завтра» – своєрідне передбачення найближчих та більш віддалених подій, які неминуче спіткають «імперію зла» – рф за її пекельні діяння. Персонажі твору реалістичні «до мурашок» – пропагандист, що плете паралельну реальність, цинічний і жорстокий спецслужбист, божевільний тиран. «Можливо, саме ці дрібні люди і привели Європу до великої війни. Вони діяли у всьому світі, створюючи паралельну реальність не лише росіянам, а й німцям, ізраїльтянам, американцям. Вони купували політиків, фінансували політичні партії, втручалися у вибори через соцмережі, економічними загрозами змушували цілі групи країн поступатися своїми інтересами», – пише автор. «Ця книга – не історія минулого. Це попередження про майбутнє», – переконаний він.

На науковому абонементі бібліотеки ПДМУ маємо подароване читачами видання книги «Завтра» О. Красовицького  англійською мовою. Читайте!!!